FOTOREPORTAGE: Domino versus Sherwood

voetbal-49

Een tijdje geleden daagde de cast van Domino de mannen(en uiteraard vrouwen) van Sherwood uit voor een heuse voetbalmatch. Afgelopen woensdag was het dan zover; spelers en supporters verzamelden zich in het Rivierenhof te Deurne waar de cast van Robin Hood zegevierden met 2 – 0. In onze fotoreportage vind je een impressie.

Foto’s: Wendy de Noier

Plaats een reactie

Interactief
Oproep
Musical Vibes Musical Vibes is op zoek naar medewerkers. Klik hier Voor meer informatie.
20 jaar Musicals
Weblog: Mamma Mia! Paris
Reuben de Boel, castlid in Mamma Mia!, zal de komende maanden een weblog bijhouden over het reilen en zeilen van deze productie. Lees hier nu deel 7.
Webshop
Webshop................................................................................................. Je kan vanaf nu ook onze foto's bestellen en downloaden. Klik hier om rechtstreeks naar de webshop te gaan. Kan je de foto van je keuze niet vinden contacteer ons dan op info@musicalvibes.net