FOTOREPORTAGE: Persvoorstelling Robin Hood

robin-hood-8

Zaterdag 25 februari werden de drie kleine Robins uit de musical Robin Hood voorgesteld aan de pers. Samen met Jelle Cleymans(Robin Hood), Free Souffriau(Prinses Marianne) en nog enkele andere kinderen kregen zij voor het eerst les in boogschieten. In onze fotoreportage vind je een impressie.

Foto’s: Wendy de Noier

1 reactie op “FOTOREPORTAGE: Persvoorstelling Robin Hood”

Plaats een reactie

Interactief
Oproep
Musical Vibes Musical Vibes is op zoek naar medewerkers. Klik hier Voor meer informatie.
20 jaar Musicals
Weblog: Mamma Mia! Paris
Reuben de Boel, castlid in Mamma Mia!, zal de komende maanden een weblog bijhouden over het reilen en zeilen van deze productie. Lees hier nu deel 7.
Webshop
Webshop................................................................................................. Je kan vanaf nu ook onze foto's bestellen en downloaden. Klik hier om rechtstreeks naar de webshop te gaan. Kan je de foto van je keuze niet vinden contacteer ons dan op info@musicalvibes.net